Novosti sa starog sajta

NOVOSTI

NOVI PROIZVODI FIRME “NIGOS-elektronik”

“NIGOS – elektronik” je u mogućnosti da ponudi opremu koja je U PUNOJ SAGLASNIOSTI sa zahtevima tenderske dokumentacije za tender EuropeAid/131876/C/SUP/RS. Mi smo u mogućnosti da ponudimo sledeću opremu:
Lot 4.186: Conventional Kiln dryer,
Lot 4.187: Steaming Chamber,
Lot 4.188: Wood-waste burning boiler.

Molimo sve zainteresovane strane da nam se obrate i u najkraćem roku ćemo im poslati ponudu za navedenu opremu. Više informacija i detaljni opis opreme možete pogledati ovde.

“NIGOS – elektronik” je u mogućnosti da svim proizvođačima hrane životinjskog porekla, kao i za distributivne centre ponudi etalonirane merače temperature za kontrolu temperature u proizvodnji neophodne za dobijanje HACCP standarda (Hasap).

“NIGOS – elektronik” je u mogućnosti da ponudi opremu koja je U PUNOJ SAGLASNIOSTI sa zahtevima tenderske dokumentacije za tender EuropeAid/131876/C/SUP/RS. Mi smo u mogućnosti da ponudimo sledeću opremu:
Lot 4.186: Conventional Kiln dryer,
Lot 4.187: Steaming Chamber,
Lot 4.188: Wood-waste burning boiler.

Molimo sve zainteresovane strane da nam se obrate i u najkraćem roku ćemo im poslati ponudu za navedenu opremu. Više informacija i detaljni opis opreme možete pogledati ovde.

Nepunih godinu dana nakon dobijanja prestižnog priznanja za automat za sušenje drveta MC-1000P, imamo čast predstaviti njegovog naslednika u vidu novog automata za vođenje procesa sušenja drveta MC-2000. Osim ovog automata, gama automata za vođenje procesa sušenja drveta je unapređena novim modelom MC-600.

“NIGOS – elektronik” je na 51. Beogradskom međunarodnom sajmu tehnike i tehnoloških dostignuća nagrađen Velikom nagradom žirija “KORAK U BUDUĆNOST” za automat za vođenje procesa sušenja drveta MC-1000P.

“NIGOS – elektronik” je uspešno uveo sistem upravljanja kvalitetom po međunarodnoj normi ISO 9001:2008, čime su stvoreni preduslovi za kontinualno i efikasno upravljanje kvalitetom proizvodnje i poslovanja.

Stalno poboljšanje proizvoda i usluga s ciljem zadovoljenja zahteva korisnika, ali i unapređenje vlastitog poslovanja, politika je firme od samih početaka. Na tim je temeljima poslovanje firme usklađeno sa zahtevima standarda ISO 9001:2008, čime je osiguran visoki nivo kvaliteta proizvoda.

Svim korisnicima koji se bave izradom paleta možemo ponuditi opremu za verifikaciju procesa sterilizacije paleta i drveta. Merna kutija MKS-05 je uređaj koji se koristi u procesu sterilizacije drveta i paleta prema međunarodnom standardu za fitosanitarne mere ISPM 15 (International Standard for Phytosanitary Measures – ISPM 15 FAO) Svetske organizacije za hranu i poljoprivredu (Food and Agriculture Organisation – FAO).

Možemo izdvojiti serije mikroprocesorskih regulatora – posebno seriju 1000 (1011 i 1012). Uz znatno bolju tačnost i kvalitetniju regulaciju, regulatori iz ove serije zamenjuju sve prethodne analogne regulatore.
Posebno bi istakli najnoviji proizvod iz ove serije – regulator za sterilizatore. Ovaj uređaj (1012K – P,H,V) je razvijen za izuzetno precizno održavanje temperature u sterilizatorima i malim komorama.

Takođe, kao najnovije proizvode treba izdvojiti i programator 3123 – uređaj za vođenje temperaturnih procesa po zadatom programu, kao i programatore vlažnosti i temperature PVT-923PPVT-925P i SV-1000 – uređaje koji služe za vođenje relativne vlage i temperature po zadatom programu, a primenu nalaze kod sušara za voće, povrće, bilje…

Tu su i nove stranice o sušarama za drvo. Možete obratiti pažnju na stranice o kondenzacionim i kombinovanim sušarama za drvo kao novom vidu kvalitetnijeg i ekonomičnijeg sušenja drveta. Izdvajamo mini sušare kao novinu u proizvodnji sušara za drvo, a takođe i automate MC-502R i MC-900 za vođenje procesa sušenja u klasičnim i kondenzacionim sušarama sušarama za drvo.

Čast nam je i zadovoljstvo da Vam predstavimo i najnoviji prenosni vlagomer za merenje vlage u drvetu DVD-240. U pitanju je dodirni vlagomer koji koristi najmoderniju tehnologiju za merenje vlage. Dovoljno je blago pritisnuti uređaj na površinu daske koja se meri i uređaj će očitati sadržaj vlage. Idealan je za brzo upoređivanje vlage u različitim uzorcima (provera palete) kao i za merenje vlage u furnirima (meri vlagu u uzorcima minimalne debljine 0.5 mm i ne oštećuje uzorak). Ovaj uređaj uz već provereni RVD-904 upotpunjuje gamu prenosnih vlagomera za drvo.

Program naših sušara za drvo je sada dostupan i u verziji na Engleskom i Ruskom jeziku.

Kao i uvek “NIGOS – elektronik” se trudio da izađe u susret i korisnicima sa specijalnim zahtevima, pa su kao proizvod uzajamne saradnje nastali razni specijalni uređaji za parionice, sušnice mesa, pekare,…

Nadamo se da ćemo uskoro za Vas imati još novih proizvoda, a potrudićemo se da Vas redovno obaveštavamo o poboljšanju performansi naših uređaja.