R & D

Nigos- elektronik se svakodnevno bavi istraživanjem i razvojem. Razvijamo nove proizvode i na taj način svakodnevno pratimo razvoj tehnike i tehnologije na svetskom nivou. Naš tim iskusnih inženjera u svom radu koristi najsavremeniju tehnologiju, analitičke proračune i različite dizajnerske alate. Na taj način obuhvatamo sve aspekte razvoja proizvoda. Kupcima nudimo najviši kvalitet proizvoda, ali i dizajn jednostavan za korišćenje i svakodnevnu upotrebu.

Kvalitet naših proizvoda je rezultat iskustva naših stručnjaka u svakoj od navedenih oblasti i to je osnovni motiv za dalji napredak i razvoj novih uređaja.

Pouzdanost proizvoda se zasniva na visokim standardima prilikom razvoja i projektovanja, kao i kod izrade i ispitivanja uređaja, iz tog razloga “NIGOS-elektronik” daje garanciju do 5 godina za svoje proizvode. Garancija nas obavezuje na permanentno poboljšanje kvaliteta, što se potvrđuje testiranjem i etaloniranjem uređaja kod vodećih instituta i poslovanjem prema standardu ISO-9001:2018.

Posebno odeljenje bavi se stalnim usavršavanjem tehnologije sušenja u našim sušarama u zavisnosti od zahteva korisnika. Takođe, tesno sarađujemo sa svim Šumarskim fakultetima u regionu i svetu.

Sa Šumarskim fakultetom Univerziteta u Beogradu učestvujemo u različitim projektima i sva njihova dostignuća u delu termičke obrade drveta implementiramo u naše sušare. Takođe, smo opremili i centar za obuku studenata Tehničkog fakulteta u Akri (Gana), dok Šumarski fakultet u Limi (Peru) koristi naše automate i eksperimentalnu sušaru za obuku studenata.

Naše sušare su napravljene da traju, a svaka sugestija kupca je dobrodošla.