R & D

U želji da naši proizvodi budu sinonim za sigurnost i kvalitet, ”NIGOS-elektronik” teži kontinuiranom razvoju i usavršavanju svog proizvodnog programa. Kupcima nudimo najviši kvalitet proizvoda, ali i dizajn jednostavan za korišćenje i svakodnevnu upotrebu.

Pouzdanost proizvoda se zasniva na visokim standardima prilikom razvoja i projektovanja, kao i kod izrade i ispitivanja uređaja. Iz tog razloga ”NIGOS-elektronik” svojim kupcima pruža garanciju do 5 godina. Garancija nas obavezuje na permanentno poboljšanje kvaliteta, što se potvrđuje testiranjem i etaloniranjem uređaja kod vodećih instituta i poslovanjem prema standardu ISO-9001:2018. Stručnim radom i savremenom tehnologijom izrade stvorili smo kvalitetne proizvode visokog standarda koji nas izdvajaju od konkurencije.

U ciljnu stalnog usavršavanja tehnologije sušenja u našim sušarama, uspostavljena je saradnja sa šumarskim fakultetima iz regiona i sveta. Sa Šumarskim fakultetom u Beogradu (Srbija) učestvujemo u različitim projektima i sva njihova dostignuća iz oblasti termičke obrade drveta implementiramo u naše sušare. Takođe, saradnja sa Fakultetom šumarstva i drvne tehnologije u Zagrebu (Hrvatska) odvija se kroz razmenu informacija na terenu preko naših kupaca. Opremili smo i centar za obuku studenata Tehničkog fakulteta u Akri (Gana), dok Šumarski fakultet u Limi (Peru) koristi naše automate i eksperimentalnu sušaru za obuku studenata. Mašinski fakultet u Sarajevu (BiH), Odsek za tehnologiju drveta, u nastavnom procesu i istraživačkom radu koristi naše vlagomere za drvo. Sa Mašinskim fakultetom u Nišu (Srbija) sarađujemo na projektu sušenja voća i povrća.

Pravac našeg razvoja je u velikoj meri zasnovan na iskustvima i zahtevima naših korisnika.

Odgovornim poslovanjem i ulaganjem u svoje zaposlene težimo kvalitetu kroz svaki segment poslovanja i nastojimo biti stabilan partner svojim kupcima. Naše sušare su napravljene da traju, a svaka sugestija kupca je dobrodošla.