BIFE-SIM 2022, Bukurešt, Rumunija.

Budući da smo tokom 2022. godine isporučili i montirali tri parionice i tri sušare vodećoj drvoprerađivačkoj firmi iz Ilva Mike u Rumuniji, odlučili smo da izlažemo na Međunarodnom sajmu nameštaja, opreme i pribora ”BIFE-SIM” u Bukureštu, Rumunija. Cilj je bio uspostavljanje poslovnih kontakata i saradnje sa posetiocima i izlagačima iz ovog regiona.

Sajam se održao od 22 – 25.09.2022. godine u strateškom partnerstvu sa Rumunskim udruženjem proizvođača nameštaja i Rumunskim privrednim i industrijskim komorama i ovo je najveći i najvažniji specijalizovani sajam posvećen industriji nameštaja u Rumuniji. ”BIFE-SIM” se bavio pametnim umrežavanjem, razmenom ideja između preduzetnika u industriji nameštaja i drvoprerađivačkoj industriji i razvojnim mogućnostima. Sajam je obuhvatio brojne prezentacije i promocije, simulacije rada izloženih mašina i opreme, a imao je i stručni prateći program, uz mnoštvo poslovnih sastanaka.

Pošto smo prvi put učestvovali na ovom sajmu, možemo biti zadovoljni postignutim poslovnim dogovorima i ostvarenim kontaktima sa firmama koje su posetile naš štand. Najveće interesovanje prisutnih posetilaca privukli su automati za vođenje procesa sušenja.